meditatie kalender

Zenmeditatie op woensdagavond

Elke woensdagavond is er meditatie in een groep. Je leert je meditatie verder te ontwikkelen zodat je er verder mee kan in je dagelijks leven. Het is in de traditie van Zen met zit-en loopmeditatie en het reciteren van de hartsoetra. Tijdens schoolvakanties is er geen les. De lessen kosten 15 euro per keer. Je kunt je nu inschrijven op deze pagina https://zentrumzwolle.nl

Maandagavonden online zitten

Wekelijks zitten we online op de maandagavond. We zitten van 20.00 tot 21.00 uur via Zoom. Je mag zelf kiezen of je je beeld aan of uit hebt. Het is voor beginners en gevorderden. Aanmelden via info@zentrumzwolle.nl of 06-39 29 58 15.

Zenweekend: sesshin (VOL)

Het eerste weekend van 22, 23 en 24 maart 2024 is er samen met http://www.zeninsalland.nl een Sesshin. Een zenweekend onder leiding van Jan Mukan Klungers en Bas Tetsunen Gemmink. De sesshin wordt gehouden in Hoeve Wetermans in Olst. De hoeve is prachtig gelegen bij de bossen ten zuiden van Olst. https://www.hoevewetermans.nl/

Het programma van de sesshin bestaat uit: – Zazen – Dharmales -Twee keer een periode om in de natuur te zijn -Het nodige huishoudelijke werk.

De volgende sesshin staat gepland voor begin november. Meer daarover binnenkort op deze site.

Lees hier meer over de lessen. Wil je meer informatie over activiteiten op deze meditatie kalender? Neem dan contact op.